Persondatapolitik

Behandling af personoplysninger

Oktober Storm er underlagt den til enhver tid gældende danske persondatalovgivning. I medfør heraf er Oktober Storm, CVR.nr. 35571620, Værebrovej 103, 2880 Bagsværd dataansvarlig for de oplysninger, der registreres om kunder og besøgende på hjemmesiden www.oktoberstorm.dk og www.oktoberstorm.com

 

Indsamling af personoplysninger

Oktober Storm indsamler, lagrer og behandler personoplysninger om dig i forbindelse med at du anvender vores hjemmeside. Du vil altid blive informeret i forbindelse med indsamling af personoplysninger om dig. Disse personoplysninger vil ofte være navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer.

I forbindelse med afgivelse af oplysninger, vil det altid fremgå, hvorvidt afgivelsen er frivillig eller nødvendig for gennemførelsen af den ønskede handling, eksempelvis gennemfø-relse af en handel i vores webs3hop.

Oplysningerne indsamles som udgangspunkt direkte fra dig, men vi kan også modtage oplysninger fra andre kilder, herunder hvis tredjepart oplyser herom i forbindelse med køb af gave og lignende.

Hvorfor behandler Oktober Storm dine personoplysninger?

Oktober Storm behandler personoplysninger om dig til følgende formål:

 

GENNEMFØRELSE AF ORDRE I WEBSHOP

Med henblik på at gennemføre og levere ordrer, som du afgiver i Oktober Storms webshop, behandler Oktober Storm oplysninger om dig til brug for opfyldelse af aftalen, eksempelvis beder vi om din e-mailadresse, så vi kan sende dig en bekræftelse og en kvittering på dit køb. Oktober Storm benytter sig af Postnord’s leveringsservice, hvor vi bruger dine indtastede oplysninger omkring levering. Læs mere om Post nords Persondata behandling her: https://www.postnord.dk/personlige-oplysninger

 

FORESPØRGSLER OM PRODUKTER

Med henblik på at svare på forespørgsler, som du afgiver i forbindelse med pris-, lager og forhandlerstatus.

 

BETALINGSOPLYSNINGER

Alle betalingstransaktioner foretaget på hjemmesiden behandles af en tredjeparts betalingsprocessor, Stripe. Du vil give dine betalingsoplysninger til Stripe, og Stripe Privatlivspolitik samt Brugsbetingelser vil finde anvendelse i forhold til brug og udlevering af disse oplysninger. Oktober Storm opbevarer ikke dine betalingsoplysninger, men har adgang til visse dele af betalingsinformationen, såsom betalingskorttype, delvist anonymiseret betalingskortnummer og udløbsdato, med henblik på forebyggelse af svindel.

Læs om Stripe her: https://stripe.com/en-dk/about

 

MARKEDSFØRING OG NYHEDSBREVE

Du kan valgfrit få din e-mailadresse optaget på en mailingliste hos Oktober Storm så du løbende kan modtage nyheder og anden information. Hvis du har afgivet dit samtykke til at modtage markedsføring og nyhedsbreve, vil Oktober Storm behandle dine personoplysninger til fremsendelse af nyhedsbreve/markedsføring via e-mail fra Oktober Storm med bl.a. aktuelle tilbud, informationer om arrangementer og nyheder. Hvis du ikke ønsker at modtage disse e-mails og nyhedsbreve, kan du framelde dig ved at benytte afmeldingslinket i nyhedsbrevet.

Udover nødvendige cookies, vælger du selv om vi skal behandle din adfærd til brug af marketing, herunder pixels, tags og andre identifikatorer, for at huske dine præferencer, for at forstå hvordan vores hjemmeside bliver brugt og for at tilpasse vores ny-hedsbreve/markedsføring.

Vi gør opmærksom på, at brug af personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, hvis du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig uden samtykke. I dette tilfælde vil vores grundlag for behandlingen af dine personoplysninger være Oktober Storms legitime interesse i at foretage markedsføring.

DELTAGELSE I KONKURRENCER

Oktober Storm indsamler oplysninger om dig i forbindelse med din deltagelse i konkurrencer og lignende aktiviteter.

KUNDESERVICE OG KOMMUNIKATION

Når du henvender dig ang. kundeservice eller kommunikerer med os i anden sammenhæng, indsamler og behandler vi de oplysninger, som du afgiver med henblik på at behandle dine henvendelser. Vi opfordrer dig til ikke at afgive følsomme personoplysninger (fx helbredsoplysninger) til os, medmindre det er strengt nødvendigt for behandlingen af din henvendelse. Hvis du vælger at fremsende følsomme oplysninger til os via e-mail, bør det alene ske i krypteret form.

ANDRE FORMÅL

Udover ovenstående formål kan Oktober Storm ligeledes behandle dine personoplysninger på grundlag af Oktober Storms legitime interesser i at foretage anden markedsføring, evaluere og udvikle vores produkter og services samt udarbejde statistik og analyser samt med henblik på at opfylde lovkrav eller for at fastlægge, gøre gældende eller forsvare retskrav.

Hvem deler Oktober Storm dine personoplysninger med?

Oktober Storm videregiver ikke dine personoplysninger til tredjeparter uden din tilladelse. Videregivelse kan dog ske, hvis videregivelsen er nødvendig til opfyldelse af en aftale, som du er part i, eksempelvis til transportører i forbindelse med levering af ordrer.

Under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen kan det dog være nødvendigt at videregive personoplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.

Oktober Storm overlader i visse tilfælde dine personoplysninger til Oktober Storms leverandører, som leverer ydelser på Oktober Storms vegne, f.eks. fakturering, salg, markedsføring, IT-support, reklame, analyse, undersøgelser, produktsupport, forsendelse og levering af ordrer, dataopbevaring, validering, sikkerhed, forebyggelse af svindel, behandling af betalinger og juridiske ydelser. Disse leverandører behandler alene personoplysningerne på Oktober Storms vegne og i overensstemmelse med Oktober Storms instruks og kan således ikke behandle personoplysninger til egne formål.

Cookies

Vi benytter cookies på vores hjemmeside. En cookie er en lille tekstfil, der gemmes i din internetbrowser og registrerer dig som bruger.

Cookies kan bruges til følgende formål:

  • Til at forbedre hjemmesidens brugervenlighed og personliggøre hjemmesiden til dig.

  • Til at analysere brugen af vores hjemmeside og indsamle statistik om besøgende.

  • Til administration af hjemmesiden og muliggøre brug af de funktioner, der er forbundet med e-handel.

  • Til at målrette reklamekampagner fra os og tredjeparter.

 

Når du bruger vores hjemmeside, samtykker du de nødvendige cookies, men til- og fravælger selv resten.

 

De cookies vi bruger er:

Nødvendige cookies

Disse cookies aktiverer kernefunktionalitet som sikkerhed, identitetsbekræftelse og netværksstyring. Disse cookies kan ikke deaktiveres.

 

Marketing cookies

Disse cookies bruges til at spore annonceeffektivitet for at levere en mere relevant service og bedre annoncer, der passer til dine interesser.

 

Funktionelle cookies

Disse cookies indsamler data for at huske brugervalg for at forbedre og give en mere personlig oplevelse.

 

Analytics-cookies

Disse cookies hjælper os med at forstå, hvordan besøgende interagerer med vores hjemmeside, opdage fejl og yde en generelt bedre analyse.

 

Læs mere om cookies her: https://erhvervsstyrelsen.dk/vejledning-cookiebekendtgoerelse

Tilbagekaldelse af samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet til Oktober Storm. Vi vil herefter slette personoplysningerne, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på et andet legitimt grundlag. Tilbagekaldelse af samtykke kan dog medføre, at det ikke længere vil være muligt for os at tilbyde samme produkter og services til dig.

Tilbagekaldelse af samtykke til vores nyhedsbrev/markedsføring kan ske via afmeldingslink direkte i henvendelsen.

Opbevaring af personoplysninger

Oktober Storm bestræber sig på at ajourføre de opbevarede oplysninger, så personoplysningerne til enhver tid er korrekte.

Dine personoplysninger vil blive slettet efter 5år medmindre du selv tager kontakt til os inden da.

Oktober Storm gemmer ikke navne og e-mail adresser på brugere, der har deltaget i eksempelvis konkurrencer, efter konkurrencen er afsluttet, medmindre disse brugere har givet samtykke til behandling af deres personoplysninger til andre formål såsom vores nyhedsbreve.

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger Oktober Storm behandler om dig, og til hvilket formål oplysningerne behandles. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod, at dine personoplysninger behandles, herunder til profilering og ret til at kræve berigtigelse, sletning eller blokering af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde behandlet i strid med lovgivningen eller kræve begrænsning af behandlingen.

Ændringer I persondatapolitikken

Hvis vi beslutter at ændre indholdet i denne persondatapolitik, vil vi om nødvendigt kontakte dig på den e-mailadresse, du har oplyst til os. Vi vil desuden gøre opmærksom på eventuelle ændringer på vores hjemmeside og anbringe den nye politik på hjemmesiden for til enhver tid at holde dig orienteret om den seneste udgave. Datoen for persondatapolitikken vil fremgå nederst på siden.

Hvis du ikke kan acceptere den reviderede persondatapolitik, skal du ophøre med at bruge vores hjemmeside og de tilknyttede funktioner, mv. Hvis du fortsætter din brug af hjemmesiden, udgør det samtidig en accept af den reviderede persondatapolitik, medmindre vores ændringer kræver dit udtrykkelige samtykke.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål:

sandralykke@oktoberstorm.dk

 

***

Version 1.0, 01.September 2020