top of page

Handelsbetingelser

Kunderservice

Alle henvendelser skal ske via mail, og sendes til sandralykke@oktoberstorm.dk.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer,

Din Ordre

Vi afsender ordrer på alle hverdage, og får afhentet dagens pakkede ordrer klokken 16. Ordrer som er modtaget i weekenden, på helligdage eller efter klokken 16, afsendes den efterfølgende hverdag.

Vi leverer alle ordrer til Danmark gratis.

Efter afsendelsen af din pakke, modtager du et ‘Track & Trace’ nummer via E-mail.

 

Ombytning og returnering

Hos Oktober Storm tilbyder vi 14 dages bytte – og returservice. Det betyder, at du som kunde har 14 dage til at gøre os opmærksomme på, at du ønsker at bytte eller returnere din plakat. Returfragten for plakaten betales af dig som kunde, men vi betaler forsendelsen af den nye illustration du ønsker at ombytte til. Skulle der være en penge difference i forhold til ombytningen, er det den pris du har betalt for din plakat i første omgang, der tages udgangspunkt i, uanset hvad prisen på plakaten måtte være, på det tidspunkt, hvor du ønsker at bytte plakaten. Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti, eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til sandralykke@oktoberstorm.dk

 

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at informere os om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen retur til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig som afsender der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

 

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Du betaler for returfragten.

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen retur til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig som afsender der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet ikke får købsbeløbet retur, da varen skal fremgå ubrugt, uden fedtmærker, buler, snavs mm.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du ønsker pengene tilbage for dit køb, skal du gøre opmærksom på dette inden for 14 dage fra modtagelse af dine vare. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen skal sendes til:

Oktober Storm

Værebrovej 103

2880 Bagsværd

 

Persondata

Læs vores persondatapolitik her.

Yderligere accept ved køb af varer på OktoberStorm.dk

Som tillæg til køb på oktoberstorm.dk, accepteres tilmelding til vores nyhedsbrev som gennemsnitligt sendes 1-2 gange om måneden, med den angivne mail. Ønskes dette afmeldt igen, kan du blot gøre dette første gang du modtager en nyhedsmail, eller ved at kontakte sandralykke@oktoberstorm.dk

bottom of page